6720 Szeged, Arany János utca 7. +36 (62) 800-021
Jelentkezz induló nyelvi képzéseinkre!
GYIK
Mi a különbség az államilag elfogadott nyelvvizsga és a nemzetközi nyelvvizsga között?

Az állami bizonyítványodat csak Magyarországon fogadják el, a nemzetközit a világ számos országában.

Hol indulnak offline csoportos nyelvtanfolyamok?

6-8 fős, kiscsoportos foglalkozásokat Budapesten (III., XII., XVII. kerület) Szegeden, Kecskeméten, Pécsett és Székesfehérváron indítunk. De online órákra itt is számíthatsz.

Baj, ha ezek közül egyik város sem érhető el számomra?

Nem, akkor ott van számodra az online programunk. Így akár Spanyolországból is jelentkezhetsz hozzánk.

Mikor jelentkezhetek?

Hozzánk folyamatos a jelentkezés. A tantermi képzéseket évente kétszer indítjuk, míg az online képzéseket a 6-8 fős csoport kialakulásakor.

Hogyan tudok jelentkezni a képzésre?

Honlapunkon a Jelentkezés gombra kattintva. De előtte érdemes valamennyi felmerülő kérdésedet feltenni nekünk az Érdeklődöm gombra kattintva. Ezután mi telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, és kollégánk segítségével beiratkozhatsz hozzánk.

Írunk szerződést?

Naná! A tanulmányi szerződés nemcsak neked, nekünk is biztosíték a jövőre nézve. Ezért jelentkezésed után személyesen vagy online felkeresünk és kiskorúként szüleid, nagykorúként házastársad, hozzátartozód személyes beleegyezése mellett írjuk alá a szerződést. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy nem lesz lemorzsolódás, ezáltal a csoportot nem kell szüneteltetni, mindenki időben megkapja, amiért jött.

Kell-e szintfelmérőt írnom?

Igen. Mielőtt elkezdenéd a tanfolyamot, szintfelmérőt írsz. Ez alapján tanárod látni fogja, milyen nyelvismerettel vágsz bele a képzésbe, így tudunk homogén csoportokat kialakítani.

Miből fogok tanulni?

Abból a tananyagcsomagból, amit mi biztosítunk számodra. Ebben szerepel nyelvtankönyv, hanganyag, egy téged segítő mobil applikáció, illetve online hozzáférés a linkgyűjteményekhez.

Hogyan fizethetem be a tandíjat?

Átutalással vagy csekken.

Mi a teendőm, ha számlát szeretnék kérni?

A fizetési konstrukció esedékességeinek megfelelően minden részletről számlát állítunk ki, így azt nem kell külön igényelned.

Kérhetek-e törlesztő részletet, ha igen, mennyit?

A kisebb törlesztő részlet iránti kérelem szerződésmódosításnak minősül, tehát az csakis írásban, a központi iroda levelezési címére küldött ajánlott levélben kérhető. Minden kérelmet egyénileg bírálunk el. A kérelemben indokold meg a kisebb törlesztő részlet okát, és ezt igazold dokumentumokkal is.

Kérhetek-e fizetési haladékot, ha igen, hogyan és mennyit?

A fizetési haladék iránti kérelem is szerződésmódosításnak minősül, ezért ugyanúgy kell eljárnod, mint az előző pontnál. Indoklást is alátámasztó dokumentumokkal együtt küldött ajánlott levél a központunknak; egyéni elbírálás.

Mi a LET’S Language Education Center Kft. központi irodájának levelezési címe?

6720 Szeged, Arany János utca 7. VI. emelet

© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO