6720 Szeged, Arany János utca 7. +36 (62) 800-021
Jelentkezz induló nyelvi képzéseinkre!

Nyelvi képzések

KER A1 Breakthrough Level

A kezdők szintje
Attól, hogy lassan artikulálva, kiabálva beszélsz magyarul egy külföldihez, még nem fog érteni téged. Ez két esetben fordulhat elő:

  • Te a „drászvujtye” oroszórákon nevelkedett korosztályba tartozol, és később messze elkerülted korunk világnyelvét.
  • Annyira fiatal vagy, hogy az iskolai angolórák izgalmába még bele sem kóstolhattál, de már most tudod, hogy terveid vannak az angollal.

Bővebben
KER A1 Breakthrough Level
KER A2 Waystage Level

Újrakezdőknek
Ez a modul számodra akkor jó választás, ha korábban már tanultad a nyelvet, de tudásod alapján ezt senki nem hiszi el neked.
Ha tízig még el tudsz számolni, és emlékszel néhány régmúltban felszedett angol szóra, de egy hirtelen jött kérdésre kapásból az a válaszod, hogy „Sorry, I don’t speak in English”, a hétköznapi életben angolul aligha rúghatsz labdába.

Bővebben
KER A2 Waystage Level
KER B1 Threshold Level

A középhaladók meccse
Ha korábban keményen angoloztál, a magabiztos alapoknak hála talán már alapfokú nyelvvizsgád is van. Szeretnéd leporolni tudásodat? Ezt a szintet neked találták ki! Ez a középhaladók kiscsoportja, a nagycsoportosokat a KER B2 Vantage szintbe várjuk.

Bővebben
KER B1 Threshold Level
KER B2 Vantage Level

Középfokúra gyúrunk
A középfokú nyelvvizsga belépő a felnőtt életbe: a diploma, sokszor az áhított munkahely feltétele is. Ezért megszerzését ne sokáig halogasd: a Vantage Level egy erős középhaladó szint, amelynek sikeres elvégzésével jó eséllyel jelentkezhetsz az intermediate language examre.

Bővebben
KER B2 Vantage Level
KER C1 Effective Operational Proficiency Level

Régóta magabiztosan használod az angolt? Világutazóként repkedsz a világban? Excellent! Akkor szerezd meg a felsőfokúdat! A C1 szint ebben segít. Ha orvosi pályára hajtasz vagy a nemzetközi jogra teszed fel az életed, esetleg IT-guruként keresed a kenyered, úgysem úszod meg nélküle.

Bővebben
KER C1 Effective Operational Proficiency Level
KER C2 Mastery Level

Gratulálunk! A teljes profizmus küszöbén állsz. Az utolsó simításokkal a felsőfokú nyelvvizsga megszerzése reális céllá érett számodra. Segítségünkkel biztos nyelvtudást szereztél. Nemzetközi és hazai fronton is TIÉD A PÁLYA!

Bővebben
KER C2 Mastery Level
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO