6720 Szeged, Arany János utca 7. +36 (62) 800-021
Jelentkezz induló nyelvi képzéseinkre!

Instinctive English Learning by LET’S

KER A2 Waystage Level

KER A2 Waystage Level
KER A2 Waystage Level nyelvi képzésünkre

Újrakezdőknek

Ez a modul számodra akkor jó választás, ha korábban már tanultad a nyelvet, de tudásod alapján ezt senki nem hiszi el neked.

Ha tízig még el tudsz számolni, és emlékszel néhány régmúltban felszedett angol szóra, de egy hirtelen jött kérdésre kapásból az a válaszod, hogy „Sorry, I don’t speak in English”, a hétköznapi életben angolul aligha rúghatsz labdába.

Amennyiben az is cél, hogy a gyerekjátékok egyszerű használati utasításait megértsd, vagy a külföldi vakáción elboldogulj a turistáknak szóló felhívásokkal, és zavar, hogy még egy kávét sem tudsz rendelni segítség nélkül, ezt a modult ajánljuk neked.

Ha bosszant, hogy az álláshirdetések zömét nem érted, mert angolul írták ki, így esélyed sincs megpályázni, tanulj velünk!

Ha gyermeked cserediákot fogad otthonotokban, vagy éppen te magad vagy a cserediák, illetve egyszerűen csak nem akarsz felsülni, ha baráti körödbe külföldiek is csöppennek, vágj bele! Így menni fog az új, külföldi osztálytársaddal a társalgás is.

A modul elvégzésével nagyszülőként is könnyebben boldogulsz: cseveghetsz gyermeked külföldi párjával, megértheted angolul beszélő unokáidat, még online is csetelhettek!

Vállalhatod angol nyelvterületen élő idős emberek felügyeletét, akikkel ráadásul a nyelvet is gyakorolhatod. Az angolra szükséged lesz, ha külföldön élő rokoni szálaidat akarod felkutatni.

Ebben a modulban megtanulhatsz:

  • egyszerű, de összefüggő mondatokban beszélni életedről: munkádról, hobbidról, családodról, környezetedről, ezen témákban kérdéseket tudsz megfogalmazni, bár hosszabb dialógusokkal még nem boldogulsz
  • a hétköznapi életben gyakran előforduló szituációkban biztonságosan kommunikálni, például bevásárlás, tömegközlekedés, iskolai élet, munkahely témakörben, még akkor is, ha nem minden szót értesz meg
  • „személyleírást” adni másokról: külső és belső jellemzők, képzettség vonatkozásában
  • menetrendet, prospektust, rövid hirdetést, éttermi menüsort értelmezni
  • telefonbeszélgetést lebonyolítani
  • nyomtatványokat értelmezni és kitölteni
  • egyszerűen, de jól kommunikálni az élet minden területén

Mindezt le is tudod írni tömör mondatokban, sőt, egyszerű magánlevelet, üzenetet is hagyhatsz másoknak.

Azért ne bízd el magad, ez még mindig az alapszint. Külföldön már biztos, hogy nem adnak el téged, és kezdheted keresgélni a kinti munkalehetőségeket, kacérkodhatsz az itthon kinézett új munkakörrel, de közben folytasd a tanulást!

Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO